Sommar avslutning på förskolan

Idag har de haft sommaravslutning på Oscars förskola, som jag tyvärr missade. Så visst finns det även nackdelar med mitt jobb… Klart jag skulle velat ha varit med på sommaravslutningen. Från början var det tänkt att den skulle vara nästa vecka, då hade jag kunnat vara med. Men sen ändrade de till idag, då många barn går på sommarlov nästa vecka. Synd… Men så är det ibland, min kollega tröstade mig med att jag vart ledig många helger och är ledig på Oscars födelsedag och midsommarafton vilket inte är fy skam i mitt yrke!


Tanken var att det skulle ha varit avslutning ute på gården med sång av barnen och pick nick tillsammans med föräldrarna, men tyvärr så har ju regnet öst ner i Stockholm på em…

Typiskt va?! Så de fick vara inne. Men de hade vart en trevlig em och både Oscars pappa och farmor var såklart med. Men tänk vad mkt mysigare det säkert hade varit om man kunde ha varit ute. Vid sånna här tillfällen spelar ju vädret stor roll.

Har ditt barn haft sommaravslutning på förskolan eller skolan än? Hur länge kommer du vara ledig tillsammans med barnen i sommar?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *