Allt om resor inspiration

Jag älskar ju att läsa tidningar och framför allt restidningar. Den tiden jag har när jag verkligen hinner läsa tidningar ordentligt är när jag är iväg på jobb och bor på hotell. Härom dagen damp senaste numret av Allt om resor ner.


Så igår kväll passade jag på att läsa den innan jag skulle sova. Den var riktigt bra. Bl.a. Läste jag om ifrån vilka städer i Sverige du kan flyga iväg på charter resor i sommar och vinter, vilket jag gissar är väldigt intressant för er, då jag vet att inte alla bor i Stockholm, där det är mest flygtrafik i Sverige.

Jag blev även sugen på både Gotland, Danmarks Riviera och Korsika, men tyvärr hinns det inte med i år. Men i framtiden hoppas jag.

Vilket är ditt favorit resmål på sommaren?

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag måste säga att jag faktiskt redan bor på mitt favoritresmål i sverige, nämligen i Trosa. Underbar skärgård, härliga restaurangen och en massa turister.
    Men på vintern tar jag gärna med mig familjen till varmare breddgrader:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *