Junibacken på Arlanda

Jag vet att jag har bloggat om det förut, men jag gick förbi mini-Junibacken på Arlandas inrikes terminal 4 idag och kunde inte låta bli att ta några bilder.


Det är verkligen ett litet gulligt lekland för lekglada barn i väntan på att flyget ska gå. Hit kan man även komma om man inte ska ut och flyga, då det ligger på inrikes terminalen.


Jag gissar att många av er ska säkert ut och flyga inrikes i sommar, så missa inte detta om ni har möjlighet och tid att smita förbi med barnen.


Jag vet att det även finns ett till litet Junibacken lekland på terminal 5 någonstans vid gate 8-10 tror jag, så liksom på den ena piren, flygplatsen är ju uppdelad i olika pirer.

Har dina barn lekt i något av leklandet på Arlanda? Gillade de det?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vi har lekt vid leklandet vid Terminal 5. Ganska långt ner i gången och jag har för mig att ett kaffeställe ligger mitt emot. Det är en liten hörna med små hus och grejer. Väldigt gulligt och fint!Och uppskattat av barnen!! Rekommenderas!

  2. Va mysigt !! Vi hittade något annat litet ”lekland” när vi var på arlnda i höstas och skulle åka till thailand ! Låg bredvid starbucks, men jag har för mig att det hade ett annat tema ? Eller byts temat ut då och då ?
    KRAM

  3. Va bra att veta! Vi har ju rest en hel del innan vi fick Egon, men då kollade man ju aldrig efter lekhörnor, så denna info var väldigt bra!

    Tackar så mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *