En riktig rolig bakhelg

I lördags gav vi oss på ännu mer bakning och ytterligare en 3;a tårtbotten och muffins som kanske ska bli cupcakes. Vi får se vad vi hinner med?!


Oscar älskar verkligen att vara med mig och baka och är verkligen duktig. Han både har i ingredienserna och vispar. I lördags kväll fyllde vi även tårtan med hallonsylt och hallon kesella. Jag tycker det är bäst att fylla tårtan dagen innan, så den blir saftigare och godare. Fyllningen är fantastisk god.


Gårdags morgonen vispade vi rosa grädde och gjorde tårtan klar.


Vi blev riktigt nöjda med slut resultatet jag och Oscar. Gårdagens tårta var till vårt gemensamma 3 årskalas med min Mammagrupp med 10 st 3 åringar och nästa helg är det dax för Oscars 3 årskalas med familjen och några vänner. Så nästa helg gör jag nog en blå tårta. Om gårdagens kalas får ni läsa lite mer om senare idag. Den fina 3;a formen har jag fått av min fina vän Bambi som är grym på att baka, så kika gärna in på hennes blogg så får ni massor av härlig bakinspiration.

Gillar du att baka och fixa inför kalas? Jag älskart men ibland önskar jag att jag hade mer tid att baka på…

Spana också in

5 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *