Viaplays Sommar Event

Idag bjöd Subito och Viaplay in oss till en mycket trevlig brunch på Rica Hotels i stan och visade deras nya film Rio som har premiär hos dem imorgon.


Det bjöds på mycket gott under brunchen alltifrån pannkisar med sylt och grädde, glass, frukt till lite mer vuxen brunch i form av äggröra, bacon, korvar och köttbullar. Och vi hade jätte trevligt tillsammans med både mina vänner och Oscars vänner som var där.


Oscar och Elias (Jennys son) hade jätte roligt tillsammans och satt bredvid varandra och kollade på filmen Rio. Med oss hem fick vi en trevlig goodiebag med bland annat 1 månad gratis Viaplay, så här ska kollas på en massa nya barnfilmer. Har du eller dina barn några favorit barnfilmer som du rekommenderar? Filmer är ju perfekt att kolla på när man reser.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej
    Roligt att ses lite idag. Vilket charmig liten typ till son du har, supergullig. Tack för hjälpen med bilder också. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *