Sommarlovskryssning bokad

Sommaren och sommarlovet närmar sig med storm steg och vi har faktiskt inte så mycket planer inför sommaren ännu. Men jag har nyligen bokat en sommarlovskryssning åt familjen i slutet av juni, så det ser vi väldigt mycket fram emot allihopa. 

Under hela sommarlovet gästar Minionen Jerry från filmen Dumma Mej Birka, som underhåller hela familjen ombord tillsammans med knattevärdar. De ordnar med designstudio där man kan designa egna t-shirts, skattjakt, ansiktsmålning, dansbus , karaoke, filmvisning och disco m.m. Vilket låter som en perfekt sommarlovskryssning och jag tror Oscar kommer att älska det. Vi tänkte även hänga på sol- och pooldäck på dagen där det finns glass, grillning och härlig bad och sol oavsett väder.  Så med andra ord gör det inget om inte solen skiner den dagen 😉

Dumma mej_950

 

 

 

 

 

 

Birkas sommarlovskryssning passar ju faktiskt både barn och ungdomar. Nästa helg börjar detta spännande sommarlovsprogram och håller på ända till den 11 aug, sem vem vet kanske hinner vi med fler kryssningar om vi gillar det. Vi var ju på en sportlovskryssning med Oscar i vintras som var riktigt lyckad, så han gillar verkligen att åka stora båten.

Har du några planer på en sommarlovskryssning med barnen under sommarlovet? Vi älskar att åka iväg på små mini-semestrar och fly vardagen, äta gott och mysa hela familjen tillsammans utan en massa måsten.

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Va mysigt !! Och att bara få åka båt är ju ett ”Äventyr” i sig 🙂
    Jag hoppas ni haft en riktigt härlig kalashelg och att O är nöjd !
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *