Dagens outfit; Geggamoja

Vilken härlig dag det har varit idag. Nu är verkligen sommaren här på riktigt hoppas jag… Vi har varit ute och lekt nästan hela dagen och cyklat, hängt i Fredhällslekpark och Oscar har badat i plaskdammen och lekt med sin kompis. Sommar känslan var hög.


Jag älskar när man bara behöver sätta på honom en T-shirt och ett par shorts. Han har fått nya fina kläder ifrån Geggamoja. Å jag tycker randigt är så snyggt, så denna blåa T-shirt tyckte jag var ett måste för härliga sommar dagar och ett par snygga mjuka gråa shorts till.

Brukar du shoppa barnkläder ifrån Geggamoja?

Spana också in

3 kommentarer

 1. Finaste O !
  V har bara ett fåtal plagg från geggamoja,
  men jag tycker deras randiga kläder är så himla fina 🙂
  Kepsen fick han i present i våras, men jag skulle tro att den är från hm eller lindex.
  Skönt med långledigt ! Jag har ju alltid ledigt 3 1/2 dag – sedan jobbar jag i 3 1/2 dag vilket är perfekt ( förutom när det är röd dag och familjen är ledig men inte jag, men det får man väl stå ut med några gånger / år 😉 )
  Idag blir det dock en lugn dag hemma – V ”firade” in söndagen med en jätte spya i soffan så vi får väl se hur resten av dagen blir… *suck*
  KRAM

 2. Vi har en del plagg från geggamojja, mest övertröjor men några shorts och tröjor med. Solhattarna är också fina och praktiska :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *