Vinn Arlas mjukglass och en elvisp

Sommaren närmar sig med stormsteg, har sett flera studenter under dagarna och snart får alla barn sommarlov. Vilken härlig tid vi har framför oss eller hur? Bästa tiden på året tycker jag.

Glass hör ju definitivt till sommaren och mjukglass är min stora favorit. För ett par veckor sen bloggade jag ju om den fantastiskt goda choklad mjukglassen vi gjorde ifrån Arla och nu har EN av er chansen att vinna värdecheckar på alla tre mjukglass smakerna vanilj, jordgubb och choklad och även en el-visp ifrån OBH Nordica. Perfekt inför sommarlovets alla glasskalas ute i solen, eller hur?


Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  15 juni  kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Sojka

STORT GRATTIS!!!

**************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

37 kommentarer

 1. JA jag vill vinna detta! 😀 Jag har inte ens en elvisp! Stackars mina små pojkar va? 😉

  Klart jag både delar och gillar! Vet du va jag delar även på min bloggsida på facebook!
  Ann-Sofie Sojka Och på Sojkas framtid

 2. Jisses, så spännande! Tänk, kunna fixa till godaste mjukglassen alldeles
  själv här hemma…. Måste så klart vara med!

  Delar såklart på fb (Marie L-m)
  Och sjunker nu er i en solstol, håller tummarna, och
  längtar efter glass i lass!

  Ha det fint//Marie

 3. JAAAA!!! Klart man vill vinna glass. Och vår elvisp låter och väsnas så hela huset skakar när den används. Helt klart dags för en ny. Delat på FB Pia Johansson.

 4. I vår familj äter vi glass året runt, det tycker vi motför godis, chips och kakor är riktigt sunt! Nu har vi sett att Arlas mjukglass kommit till vår affär, men en elvisp med borttappade vispar ställer till besvär… Hoppas därför att vi nu har en jättetur, så vi får fira en dubbelvinst med bravur!
  Delar länk till min sida:
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=469241789830771&set=a.336038886484396.82299.100002348632054&type=1
  Soliga hälsningar
  Anna Jonsson

 5. Gillar och delar denna! Min elvisp är superkass! Det skvätter överallt av de fyrkantiga visparna. Håller verkligen tummarna!
  Trevlig sommar lina!
  Delat i Jennie Frendin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *