Event och 15 % på solskyddsprodukter

Jag att fler av er som läser min blogg är nyfikna på alla events jag går på och ibland blir sugna själva. Nu tänkte jag tipsa er om att Militus Medical har ett litet öppet event på Norrmalmstorg i helgen som är mellan 10-17 på lördagen och 11-17 söndagen, där ni har chans att få en liten neccessär med små skönhetsprodukter som är perfekt att ha när man är ute och reser. På lördagen garanterar de en sån, men på söndagen då är det goodiebags de delar ut. Kanske värt ett besök? Miniprodukter är ju verkligen det ultimata när man är ute och reser. Jag tänkte även tipsa er om nu när solen skiner ifrån en klarblå himmel och att det är värsta härliga sommarvärmen i alla fall i Stockholm, att de har 15 % rabatt på alla deras solskyddsprodukter. Så passa på 🙂

La Roche Posay ANTHELIOS KIDS Lotion SPF 50La Roche Posay ANTHELIOS KIDS Lotion SPF 30Avene Solspray

 

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *