Nationaldagsfirande i Rålis

Idag slutade jag riktigt tidigt, redan klockan 13. Börjar man tidigt så slutar man tidigt… (Har hunnit till London och vända idag ändå.)

I alla fall kändes det som att vi fick ut massor av Nationaldagen fast jag jobbade. När jag kom hem hade killarna redan gått till Rålambshovsparken och mött upp våra vänner för lite pick nick.


Jag hann inte dit förrän efter 14 men då var det Allsång för barnen och sen en trollkarl som trollade för barnen så det var verkligen överförväntan. Jag anade inte hur mycket firande det var i parken och sen så nära oss. Eftersom jag blev utkallad idag igen så hade vi inte så stora planer. Utan Peter skulle bara möta upp vännerna för en play-date.


Men sen gick vi alla tillsammans hem till oss och grillade på vår gård och barnen lekte på lekplatsen och hade jätte kul. Jag älskar spontana planer. När jag jobbar och går upp 4,30 orkar jag sällan planera in något… Man vet aldrig status när man kommer hem från jobbet.


Maken passade på att bebis myza med lilla söta Louise när jag kom till parken. Oscar och Astrid matchade varandra så gulligt i rosa… Värsta radarparet.

Nu börjar nationaldagen lida mot sitt slut för en trött flygvärdinna & mamma. Man vet aldrig om telefonen ringer imorn kl 4?!

Hur har du firat Sveriges Nationaldag?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Fira och fira…vi gjorde en utflykt upp på fjället, grillade korv, njöt av utsikten och sen myste vi inne när regnet kom. Skulle vara kul att testa något mer organiserat firande nångång, sånt finns ju inte där vi bor.

  2. Så mysigt !!
    Här är jag äntligen ledig och det börjar bli fint väder så dagens planer är givna – Vi ska vara ute, grilla och bara mysa 🙂
    Ha en toppen dag fining !! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *