Bamsekalas på Kolmården

Visste ni att Bamse fyller 40 år och det firas i dagarna tre på Kolmården i helgen? Ett gediget program med en massa skoj förväntas i helgen. De firar även Barnens Nationaldag där på torsd med en massa roliga aktiviteter, vilket låter jätte skoj. Så tar ni långhelg så varför inte ett besök till Kolmården i helgen?

x4xizfqvyu3jdkzgade3

 

 

 

 

Vi har ju fortfarande inte besökt Kolmården med Oscar ännu, så i sommar planerar jag definitivt in ett besök dit. Funderar på om vi ska vara där en eller två dagar?

Vad tycker ni som har varit där? Kanske ska vi slå till med en övernattning oxå. Ser ju så mysigt och roligt ut där. Jag var där när jag var liten, men det är ju minst 20 år sen…..

 

 

 

 

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Själv har jag varit på Kolmården ett antal gånger, då jag bara bor 20-30 minuters bilfärd därifrån, och tycker det är super tråkigt och alldeles uttjatat men jag antar det blir så när man är en van besökare. Men för nya besökare behövs det i alla fall minst en hel dag i parken.

    Själv vill jag vidare till alla andra parker jag inte hunnit besöka ännu 😉

    Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *