Ultimata barnresesängen när du reser

Eftersom vi planerar att resa runt lite i Sverige i sommar och bland annat åka till vårt landställe på Västkusten och till mina föräldrar i Dalarna så har jag investerat i en perfekt inomhus resesäng från The Shrunks åt Oscar. Tidigare har han en resesäng hos min mamma och en spjälsäng på Västkusten men har ju nu blivit alldeles för stor för att sova i de.


Så jag hittade denna mysiga resesängen hos Norrö Anywhere som passar större barn och passar ju perfekt när man ska sova över hos folk, för den tar liksom ingen plats alls nästan och den är uppblåsbar. Hur smart ”resa med barn pryl” som helst.


Den är rekommenderad från 2 år och som ni ser har den även kanter så barnet inte kan trilla ur. Perfekt att ställa bredvid sin egen säng när man sover borta eller om barnet sover hos en kompis, bredvid kompisens säng eller självklart om man får besök är den ju användbar till vänner med barn som ska sova över.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *