Pick Nick mys i det gröna

Under sommar halvåret älskar jag att ha pick nick och tycker det är super mysigt.


Vår nya pick nick korg och filt från Clas Ohlson är verkligen helgens bästa investering. Gissa vem som blev överlycklig igår när vi skulle gå på pick nick?!


Vi packade med oss mycket gott och gick hela familjen till Rålis parken som ligger nära oss.


Sen kom även min vän Johanna och mötte upp oss för härligt eftermiddagshäng och pick nick i solen. Pick nick tycker jag verkligen är perfekt och bra när man har barn. Alla tar med sig det man gillar och man ses och har mysigt & trevligt tillsammans. När vi åker bil på längre resor brukar vi oxå stanna ibland längs vägen och ha pick nick om vädret tillåter. OM det blir fint väder på torsdag och OM jag blir ledig funderar jag på en ny pick nick.

Gillar du att ha pick nick? Har du haft en härlig helg?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Härligt ! picnick är det bästa 🙂
    Jag har dessvärre inget ”mitt i veckan” ledigt trots att det är röd dag på torsdag,
    men blir det fint väder till helgen ska vi absolut ta med en korg full av godsaker och bänka oss utomhus 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *