Girls night out…

Ibland måste man som mamma bara ha tjejkvällar och slappna av från familjen och allt som hör där till. Känner inte du oxå så?


I fredags kväll bjöd min söta vän Jenny spontant med mig på ett 30 årsjubileum och mingel på hennes frisörsalong Ahead hos sin vän på Östermalm. Det var mycket trevligt. Vi bjöds på både snittar, bubbel och goda fruktspett och en goodiebag. En mkt trevlig tillställning för oss mammor att hänga på. Bara snacka och kunna prata om allt utan barn…


Igår kvälll var det tjejkväll igen och denna gången med mina vänner Therese och Annelie som jag lärde känna för drygt 10 år sen när jag pluggade på Mälardalens Högskola. Vi brukar försöka få till en date 2-3 ggr/ år och dricka lite vin eller käka middag och oftast när de kommer till Stockholm och bor på hotell över en natt. Så vi hade en mycket trevlig Stureplans kväll igår tillsammans och pratade en massa gamla minnen.

Å idag blir det mysdag med familjen. Ser soligt och härligt ut ute så det blir nog parkhäng och kanske pick nick.

Vad ska du göra idag? Ha en skön söndag!

Spana också in

1 kommentar

  1. Härligt !! det var allt för länge sedan jag unnade mig en ”tjejtväll” senast,
    men jag fick i alla fall till en gym dejt med en av mina bästa vänner igår – utan barn !!
    Inte illa, och faktiskt ganska trevligt 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *