Pizza Hut – barnvänlig restaurang i stan

Igår efter en hel dag på Junibacken och en liten AW eller mys em i solen på Josefinas, så bestämde vi oss för att äta middag på restaurang på vägen hem. Jag bjöd mamma på lite Morsdagsmiddag. Vi ville ju såklart gå på en barnvänlig restaurang med barnmeny, så vi gick till Pizza Hut på Hötorget mitt i stan.


Oscar fick en egen barnmeny med pyssel och pennor och ville ha en spagetti bolognese med cola och sen glass till efterrätt. Deras barnmeny kostar 54 spänn, super billigt och sen tog vi även lite sallad åt Oscar. Han älskar ju tomat, gurka och oliver, så det blev en perfekt förrätt för honom eftersom det blev middag rätt sent.


Jag och mamma tog nachochips med köttfärs och olika såser och några goda ”pasta rullar” med spenat, tomat, basilika och vitlöksbröd. Super gott. Så ett perfekt restaurang tips om ni går på stan och vill gå på en barnvänlig restaurang.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Hej! Jag visste inte att Pizza Hut var så barnvänligt innanjag själv fick barn. Fler restauranger borde ta efter det där med kritor och pyssel, det är guld värt när man har hungriga barn. Men nuförtiden kan man ju i och för sig bara ge dem telefonen.

  2. Jag avlade ett besök på Pizza hut i Barkaby tillsammans med min son som är endast 6 månader och den kändes också väldigt barnvänlig. Lätt att värma hans mat och bara glada miner från personalen trots att matningen inte gick helt utan grin 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *