Vinn en natt på Alfonshotellet

Ska man åka på semester till Stockholm så tycker jag absolut att man måste bo en natt på Alfonshotellet. Det är verkligen det bästa barnvänliga hotellet i Stockholm och ligger ca 10 minuter med pendeltåg ifrån City.

Vi har varit och bott på hotellet TVÅ gånger och Oscar och vi älskar hotellet. Senast i helgen var vi ju där bara för att äta brunch och Oscar fick leka i Alfonslekhörnan som han gillar och de har super god mat. Så i sommar har jag även tänkt att vi ska boka in en natt där.

Nu har EN av er chansen att bli den lyckliga vinnaren till en övernattning på Alfonshotellet inklusive en stor frukostbuffé i sommar under perioden 1 juli – 4 augusti gäller vinsten.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Gilla Alfonshotellet på FB; https://www.facebook.com/alfonshotellet

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  7 juni kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Idamaria82

STORT GRATTIS!!!!

*****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

Spana också in

45 kommentarer

 1. Åh tänk att få resa bort och skratta,
  och va’ borta hela natta.
  Få checka in på Alfonshotell,
  göra Stockholm stad från morgon till kväll.
  Lyxigare än hemmets vrå,
  och mysigaste hotellet för oss tre.
  Och när vår natt blir till dagens ljus
  äter vi ljuvlig frukost och pratar om nattens bus!

  Gillar såklart på facebook
  Delar på facebook

  /Angelica

 2. Jag gillar och delar såklart i mitt namn Anna Froby

  Vill gärna vinna en natt på hotell med mina barn vore kanon under sommaren då vi inte har mycket planerat alls och Alfons är en stor favorit 🙂

 3. Jag gillar självklart på face och delar – johanna andersson
  Detta vore så jäkla roligt att vinna detta innan karlns operation och kunna överraska dottern med hennes all time Favorit – Alfons

 4. Är jättegärna med och tävlar! Har delat tävlingsinlägget på facebook, och gillar Alfonshotellet på facebook, liselotte andersson.
  Hoppas, hoppas, hoppas!

 5. wow vilken toppen tävling jag hoppas på denna massor så jag kunde överaska mina kära barn med en fantastisk resa..

  jag har delat på facebook (veronica hedlund)

  jag gillade även på facebook i samma namn..

  kram veronica

 6. Gillar & delar – Sandra Lundgren

  skulle vara underbart för barnen att få bo på hotell för första gången och jag VET att de skulle uppskatta både mat och nöjen!

 7. Oj vad härligt, är med och tävlar!! 🙂
  jag tycker det ser jättekul ut, hoppas på lite flax!!
  Jag har gillat fb sidan Christina Frisberg.

 8. Gillar på Facebook
  Delar på Facebook (Fröken Lundin)

  Håller tummar å tår för vinst denna gång!

 9. Delar såklart.
  Det här skulle jag vilja göra ensam med äldsta dottern i sommar! Hon behöver lite ensamtid och kvalitetstid med mig sedan lillebror kom för ett år sedan. Så detta skulle bli perfekt för oss två!

  Namn: Ida-Maria

 10. Hej,
  klart jag vill va med i utlottningen 🙂
  ♥ Gillar på facebook (Pernilla Wamsjö)
  ♥ Delat på facebook (Pernilla Wamsjö)

 11. Den 7 juni är min sons födelsedag. Så det skulle vara underbart att få ge honom en vistelse på Alfonshotellet i present, har jätte svårt att komma på bra presenter. Han fyller 6 år.

  Jag har gillat på facebook och delat tävlingslänken där. Lottiz Törnqvist heter jag där.

 12. Ja vill jättegärna prova att vinna en hotellövernattning så Ozzy 17 månader får leka av sig lite bland lyxfrukost och Alfonsfigurer

  Towe Holmberg

 13. Gillar och delar på FB i mitt namn Jenny Bodman
  Håller tummarna och hoppas att just vi vinner en natt på Alfonshotellet. Min son gillar Alfonsböckerna mycket och skulle verkligen bli glad av att få besöka hans hotell 🙂

 14. Jag gillar och delar självklart! Vill verkligen vara med och tävla om en sådan natt! 🙂 p & k

 15. Det vore bara sååå himla kul !!
  ”Undrar om Molgan bor där oxå” sa Viggo.
  Nåväl, vi håller tummarna för att vi får åka dit och undersöka den saken 🙂

  Gillar och delar på fb michaela ambjörnsson
  KRAM

 16. Hej!
  Vi vill jättegärna åka till Stockholm och bo på Alfonshotellet!
  Då den långa och isiga vintern inte var så snäll mot taket på vårt hus så vet vi tyvärr vad vi har att göra på semestern i år. Men vi hoppas att vi kommer kunna åka iväg någon dag där vi inte behöver resa så långt, Stockholm är helt perfekt då vi bor i Gävle!
  Så nu håller hela familjen tummarna att vi har tur i denna tävling:)
  1. Har delat via min Fb (Hilde Jensen)
  2. Gillar Alfonshotellet (samma namn som ovan)

  Kram från Hilde m/fam

 17. Detta skulle vara superfint! Har hört så mycket kul om hotellet och velat prova så länge nu. En perfekt aktivitet när sambon som flyger inte har någon semester i sommar så vi kommer bli mestadels i Stockholm :-)//anna

 18. wow, denna tävling är ju super. Har gått och deppat ihop helt över att jag och barnen har semester två veckor själva innan sambon har semester. Men- skulle man vinna detta så skulle ju barnen och jag ha något kul att göra och se fram emot =)

  har gillat och tipsat på fb. Heter Emelie Maria Johansson där.

 19. Åh, vilken härlig vinst! Det var ett tag sedan jag var på mitt älskade Rica Talk Hotel nu och det vore underbart att få åka dit med dottern i sommar, och kanske besöka Skansen för första gången någonsin.

  Har gillat och delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 20. Jag är gärna med och tävlar om en hotellövernattning på det underbara Rica Talk i Älvsjö. Ett hotell som ligger så perfekt till allt och med hög standard .Det vore
  med en STOR glädje att få sova här och koppla av i de sköna sängarna och barnen får
  leka i sin älskade Lekhörna med Alfons .Då har jag inte ens nämnt den fantastiska frukosten som man får njuta av dagen efter med så mycket frukt som möjligt i alla dess former .En frukost med överkant helt enkelt .
  Gillat Alfons hotellet på facebook sedan tidigare och har delat tävlingsinlägget på min fb sida .
  Christina Kaakinen

 21. Jag är med och tävlar. Detta vore verkligen en underbar vinst. Efter förra sommarens stockholmsbesök så vill barnen verkligen dit i år också. Boende där är dock inte billigt, och vi vill inte återuppleva den skräckupplevelse vi fick den natt vi stannade i fjol, haha. Så ett hotell är ett måste.
  Har tittat på Alfonshotellet men det känns långt borta att bo där två nätter… att bo två nätter till priset av en – vilket det ju blir om vi vinner – känns mycket lättare. Då åker vi utan tvekan – och därmed får ungarna den semester de tjatat om i snart ett år. STOCKHOLM!

  Delar på fb (Annika Nilsson Pettersson) och gillar deras sida!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 22. Frågade fröken J igår vad hon ville göra på semestern. Sova på hotell och beställa roomservice säger hon, av någon underlig anledning så vill hon alltid beställa te till rummet när vi sover på hotell, hon dricker aldrig te annars 🙂
  Kikade in i Alfonshörnan sist jag bodde där under mässan, skulle vara roligt att uppleva det genom barnens ögon också och frukostbuffén…mmmm!
  (Delat- Sarianne Segersten)

 23. Har delat under http://www.facebook.com/ingela.zackrisson.5

  Skulle var helt underbart att vinna detta. Önskan från sonen att han o jag ska åka o sova på hotell medans pappa är barnvakt åt den lille o vi får äta hotell frukost men inte pappa för det gör han ju så ofta ändå:) Säger vår 5 åring.

 24. Jag vill vinna,
  så vi kan försvinna
  till Alfons hotell
  och ha en trevlig kväll
  Delat delat o delat.

  Sofia Lundmark:-)

 25. Vill super gärna vinna lyx för familjen i sommar. Har delat i mitt namn och håller tummar hårt. Kanske ett skansen besök blir av då också.
  Kathrine Pettersson-Sjoerup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *