Dagens outfit; Mayoral

Klättra i träd har blivit nya favoriten när vi är ute och leker och han vill helst hoppa ner själv oxå från rätt höga höjder.


Mamman är livrädd att han ska bryta benen. Men han är visst stor och klarar allt själv. Kan själv säger han… Nån som känner igen sig? Att tre åringar kan ALLT själv 😉


Som ni ser är huvtröjor verkligen en favorit. Denna snygga röda Mayoral luvtröjan hittade jag hos Exclusive Kids. Jag tycker Oscar passar så himla bra i rött och visst är väl de rosa skorna rätt coola till.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Bryta ben klarar han nog, jag skulle vara mer rädd att han ska fastna med huvtröjan i en gren och strypas. Av den anledningen köper vi inte sånna tröjor eller så måste de ha tryckknappar som lossar om de fastnar. Vi vill ej heller ha sånna tröjor på förskolan, man vet aldrig vad andra barn kan ta sig till eller vad de kan tänkas fastna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *