Myskvällar med det lilla extra

Efter att ha blivit långledig 5 dagar nu är det återigen dax att jobba. Nu var det länge sen jag gick upp så här tidigt men vad det underlättar när det är klar blå himmel, sol och ljust ute och fåglarna kvittrar när man går upp 4,45. På vintern är det betydligt mycket tyngre att gå upp den här tiden på dygnet.


Förra veckan när jag var ledig passade vi på att äta massa goda italienska delikatesser på kvällarna och dricka vin. ICA har precis kommit ut med egna antipasto som var super goda. Å till det passade det super gott med ett glas rose’ då infinner sig sommarkänslan direkt.

Senaste tiden har Oscar slutat att sova middag på dagen och somnat strax efter 19 på kvällarna då passar vi på att äta en sen middag tillsammans istället. Detta är ju verkligen perfekt vuxenmat som går snabbt och enkelt att göra. Imorn fyller maken år och jag kommer faktiskt hem imorn igen så vi kan fira honom, så jag funderar på en favorit i repris imorn kväll, eftersom han inte är särskilt intresserad i tårtor.

Hur brukar ni fira födelsedagar om det bara är en vardag? Eller har du några andra enkla tips för en lyckad födelsedagsmiddag en onsdag kväll?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Vi brukar oftast fira födelsedagar med middag på stan.
    Ibland hela familjen och ibland bara C och jag, men det är ett trevligt sätt att fira – även om en mysig hemma middag med lite vin skulle funka minst lika bra 🙂
    Ha en trevlig flygning vännen ! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *