Vinn tre stycken härliga goodiebags

Nu har ni som inte var på mitt lilla mingel imorse chansen att vinna en goodiebag. Jag har hela TRE stycken att tävla ut och i TRE olika storlekar på trosorna, så önska antingen S, M eller L i en kommentar.

Innehållet är rosa trosor och nagellack från Röhnisch, solskyddskräm, ansiktspeeling och ansiktskräm från Cliniderm, solskydd från La Roche-Posay, duschcreme från Sebamed, tamponger från Reddville och en ny god bar från Getraw.

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera med vilken storlek du vill ha på trosorna, S, M eller L.

Tävlingen pågår tom  31 maj  kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

*Lottiz

* Solan

* Diana

****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

58 kommentarer

 1. Åhh jag vill verkligen vinna.
  Jag ville så gärna vara på ditt mingen ( men igen inbjudan fick jag heller. 😛 )
  men att vinna skulle vara så kul.
  Man delar ut goodiebags själv men vinner aldrig någon. Men kanske har jag chansen nu. 🙂
  Jag önskar storlek S på trosorna.
  Och håller tummarna för att vinna denna, så jag iallafall får ta del av ditt mingel på något sätt. 🙂
  Kram <3

 2. Jag vill gärna vara med.
  Jag har delat på min FB, Tina Carlström.
  Jag har S på trosor =)

  Kram Tina

 3. Jag är så gärna med. Finns så många event man vill gå på uppe i huvudstaden men aldrig kommer man iväg då det är långt att åka och man jobbar. Träning ligger mig varmt om hjärtat just nu ju. Så hoppas på att kunna få vinna så kanske det iaf kan få kännas liite som att jag var där

  Har delat på fb heter Emelie Maria Johansson där och önskar strl m.

  Hoppas hoppas

 4. Åhh, jag är gärna med!
  Alla roliga event/träffar/skojigheter händer ju i Sthlm och själv har jag ju ingen möjlighet att ta mig dit ”bara sådär” – tyvärr!
  Håller nu tummarna stenhårt för att ändå få en liten del utav ”det goda” – och jag behöver strl L på trosorna.

  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

 5. Hej tjejen! Klart jag vill vinna! 😀 Speciellt nu när jag precis gått med i ”den stora utmaningen” och kommit igång med träningen. Ett par nya sköna trosor vore ju en sjukt bra boost! Önskar strl M.

  Hoppas allt är bra med dig annars. Kul de där med eventet 🙂

  Kram!

 6. Hade så gärna velat vara med på eventet men tyvärr var det geografiskt omöjligt denna gången. Men hoppas det kommer fler tillfällen! Kram 🙂

 7. Åh vad kul självklart vill jag tävla om denna underbara goodiebagen. Hoppas verkligen på tur och ett goodiebagregn över Göteborg som ofta missar allt skoj;) Jag önskar mig storlek medium på trosorna=)

  Har delat med kaffemorsan blogg !

 8. Klart man vill vinna detta,
  för att kunna festa.
  Löpning är själva grejen och
  Lina bästa tjejen

 9. Oj jag hoppas jag delat inte den bästa på facebook, tyvärr men måste ju försöka för Rönisch är så super och jag skulle älska att bli lite bortskämd. Om jag vinner vill jag ha str M

 10. Har delat på fb!
  Jag är hemskt gärna med!
  Storlek L om jag skulle mot förmodan skulle vinna 🙂

 11. WOOW!!
  Jag är med och tävlar så härligt med goodiebags som innehåller lite smått och gott!! 🙂
  Jag har delat tävlingen på fb under Christina Frisberg.
  Önskar storlek L på trosorna.
  Kramar till alla som vill och behöver. 🙂

 12. Ville så gärna gå på ditt alldeles egna event, men tyvärr fel stad:( Dock skulle jag bli väldigt glad för en goodiebag!!! Storlek M tror jag skulle passa, men beroende på hur de är i storlek så kan även S funka:)

  Fb:Cecilia Max

  Kram kram

 13. Ååh, jag vill så gärna.

  Ogillar att jag bor i ”fel” stad och inte kan komma på en massa mingel och roligheter. Så nu hoppas jag på tur via nätet istället *ler*

  Jag vill gärna ha goodiebagen med strl S i.
  Delar på facebook /Angelica Broman

  Ha en toppendag!

 14. Ååå ja hade gärna velat gått på ditt mingel. Så jag skulle super gärna vilja vinna denna goodie. Om ja vann så skulle ja välja medium i trosor..

  delar på fb: nina bergquist

 15. Håller mina tummar och hoppas på vinst 🙂 🙂 Stl: L i så fall
  Delat på min FB (Johanna Andersson)

 16. Så roligt med event. Hade varit roligt att vara med, men vi känner ju inte varandra så bra så klart man inte blev bjuden ;-). Men jag är gärna med och försöker få en goodiebag. Har jag turen att vinna önskar jag storlek L.

  Lottiz Törnqvist är mitt facebook namn som jag delat tävlingen som.

 17. Åh vilken härlig goodiebag:)

  Om jag vann skulle jag vilja ha trosorna i storlek M 🙂

  Ha en underbar dag!

 18. Inga goodiebags finns här där jag bor – avståendet till allt är jätte stor
  Innehållet faller mig väldigt i smaken och jag vill vinna S fast jag är stor om baken !

 19. hej
  jag är gärna med och hoppas på tur
  gillat och delat offentligt på facebook
  storlek L
  Titti

 20. Jag är med 🙂 Delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Stl M vore toppen att vinna.

 21. Hej!

  Jaa TACK, jag vill självklart vara med :o)
  Suveränt underbar vinst som jag skulle njuta massor, massor av 🙂

  Har gillat & delat offentligt & hoppas på tur!
  Namn: Maud Sundgren & jag önskar stl Small

  Ha en fin helg!
  Måddan

 22. Hej igen,
  har redan skickat in min deltagan men kom på att jag glömt uppge storlek. Önskar M

 23. Vore skoj att vinna denna härliga goodiebag!
  Om jag är den lycklige så vill jag ha stl M på trosan.
  Delat och gillat inlägget

 24. Delat och hoppas på tur
  även om storlek M skulle hårt som en mur
  kanske inte ens komma upp hela vägen för låren
  blir lite ledsen, nära tåren!
  Men jag kämpar vidare och ska ner
  nu är 15kg borta och jag hoppas på mer
  så jag kommer i dessa granna trosor snart
  och övervikten kommer vara ett minne bart.

  Önskar mig M
  Dessie Borgström på fb, delat inlägget

  Kraaaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *