Tivolit i Furuviksparken

Efter lite djurspaning gick vi vidare till Tivolit och åt lunch och sen blev det åka av.


Fordon är ju största intresset här hemma. Så åka lastbil och bilar blev ju såklart en annan favorit under dagen.


Maken ville såklart oxå åka karuseller och testa nya Extreme som hade premiär för dagen, så han drog m sig Jenny upp i luften eftersom jag var så mesig och inte vågade. Så gissa om Oscar och Elias fick sig några goda skratt medan de kollade på mamman & pappan som flög runt i himlen.


Flygande Draken blev en annan favorit. Eftersom Oscar inte har fyllt 3 år så fick vi åka med honom i alla karusellerna och jag fick knappt plats i den, så den är definitivt gjord för två barn.


Bilarna åkte Oscar otaliga gånger, säkert 5-6 ggr men av en slump så åkte han i samma bil när jag fotograferade dem.

Kl 15 uppträdde Robin på scenen så det var såklart jätte kul att se och jag tycker han sjunger bra. Då passade vi på att spela lite olika spel, kasta bollar och kasta i en basket boll men vi vann tyvärr inget. Sen avslutade vi dagen med popcorn vilket jag verkligen tycker hör till när man är på tivoli. Tyvärr stängde tivolit redan kl 16, så det blev bara knappa 4h med karusell åkning. Men då gick vi vidare till djuren igen.

Furuvik var en riktigt bra park som passar alla åldrar och under sommarsäsongen har de även sitt vattenland öppet, så vem vet kanske åker vi dit i sommar igen för en rolig dag.

Har du vart i Furuvik?

Spana också in

2 kommentarer

  1. Undebart !! Jag har aldrig varit på Furuvik, men älskar att åka karusell och åker ALLT medan mannen är betydligt fegare och skyller på att ”någon” måste ju passa väskorna oxå 😉
    Viggo håller nog med Oscar – att bilar och andra fordon är roligast !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *