Morsdags brunch på Alfonshotellet

Imorn har vi bokat Morsdagsbrunch Alfonshotellet. Maken tyckte vi skulle fira Morsdag i dubbelbemärkelse, så det blir för både mig och min fina Svärmor som alltid ställer upp för oss när vi behöver det. Jag tycker det där med presenter är så svårt när man ska fira födelsedagar, morsdag, farsdag etc Så jag brinner mer för upplevelser, bjuda med ut på en brunch, middag, hotellnatt eller dyl

Nu får vi ju alla fyra även glädje av det. Vi bokade kl 13,30 på söndag, perfekt lunch tid. Jag vet att det fanns platser kvar då oxå. Kanske ett bra morsdags eller familjeaktivitetstips på söndag? Oscar kommer även att älska att leka i deras Alfons lekhörna.

 

Spana också in

1 kommentar

  1. Va mysigt !!
    Jag är ganska säker på att killarna i vår familj inte ens är medvetna om morsdag i morgon !! Men jag ska i alla fall fira min mamma med en blomma 🙂
    Jag hoppas ni haft en riktigt härlig dag i furuvik med massor av karuseller och godsaker !!
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *