Spana på flygplan – skoj för en 3-åring

Utflykten till Arlanda idag var verkligen dagens höjdpunkt för Oscar. Riktig lycka för honom att få spana på både stora och små flygplan, men helst ville han åka flygplan oxå… Tyvärr gick inte det denna gången… Men han var rätt nöjd ändå. Få åka både tåg och spana på flygplan är ju riktigt skoj om man älskar fordon. Han stod fastklamrad vid detta fönster länge…


Perfekt semester tips under barnens sommarlov att åka till Sky City och titta på när flygplanen startar och landar. Men visst blir man res sugen. Nu har vi ingen flygresa inbokad alls tyvärr… Men blir det inte före har jag i alla fall tänkt att vi ska resa iväg någonstans i september?!

Vart går din nästa resa?

Spana också in

3 kommentarer

 1. Godkväll fina !
  Ingen fara, jag är minst lika kass på att kommentera jag,
  Men det är så himla rörigt här med mycke jobb och tråkigheter ( måtte det vända snart och hända nåt KUL istället !! ) så jag hinner och orkar knappt sätta på datorn, men jag gör som du och uppdaterar mig genom telefonen.
  Budet fick jag genom MyNewsdesk.
  Kram och trevlig helg !

 2. Ja det är verkligen ett bra tips. Vi har dock närmare till skavsta så till deras utsiktsplats har vi åkt ett par gånger:-) Uppskattas verkligen av vår 4-åring och av oss föräldrar. Men man blir ju så sugen på att åka.

  ha det gott.
  //Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.