Bröllop på Skansen i sommar

Skansen är ju en av de populäraste platserna att besöka i Stockholm året om, men vad passar inte bättre att besöka härliga Skansen på sommaren. Vi var på Skansen många gånger förra året, men i år har vi inte vart dit ännu, men snart planerar vi ett besökt dit. Oscars favorit är ju Lill-Skansen och nu har vi inte vart på Skansen sen innan jul när vi var där på julmarknaden.

 

Visste du att de har drop in bröllop på Skansen den 15 juni? Går du i bröllopstankar och inte riktigt får till tiden med att planera ett bröllop i detalj? Passa på, och gift dit på Skansen, enkelt, mysigt och bekvämt och såklart en dag att minnas resten av livet. Det är ju alltid tryggt att vara gift när man har barn. Vi gifte oss ju på Mauritius för dryga 4 år sen och det var ett enkelt bröllop.

Nu på lördag den 25 maj firar de även Emil 50 år på Skansen med en massa roliga aktiviteter. Ett litet helg tips. Skulle vi inte iväg på andra äventyr på lördag hade vi nog gått dit.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *