Vinn Morsdags skönhetslyx ifrån Vichy

Morsdag närmar sig och jag har fått äran att tävla ut ETT annat trevligt morsdagspaket åt EN av er. Två av mina favoritprodukter ifrån Vichy. En härlig dagkräm och en skön nattkräm från Vichy Aqualia Thermal som är perfekt för mammor som behöver det lilla extra.

 

Vichy Aqualia Day Spa 75mlVichy Aqualia Night Spa 75ml

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  26 maj kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev:

*Heidi L

STORT GRATTIS!

*****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

22 kommentarer

 1. Hej!
  Klart jag är med 🙂 Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).
  Kram Carina

 2. Hej
  Detta är världens bästa krämer. Skulle gärna ge min mor dem =)
  Jag delar på FB med mitt namn Tina Carlström!

  Kram och glad morsdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *