Sommar, semester & mjukglass

Något som verkligen hör till sommaren för mig är mjukglass. Så ingen blev nog gladare än jag när Arla kom ut med sin mjukglass och man kan göra sin mjukglass själv hemma hur enkelt som helst.


Man vispar bara glass smeten ett par minuter sen in i frysen och vips ca 3h senare är glassen klar. Den perfekta efterrätten. Vi gjorde oss en varsin strut med mjukglass igår kväll med lite olika tillbehör. Jag som älskar choklad älskade verkligen denna, men de finns även vanilj och jordgubbssmak. Sitter och äter upp det som blev över igår och laddar för en em uppe i luften i röret 😉

Ha en härlig måndag och förgyll den med något du älskar – kanske boka sommarens resa? För lite mer resinspiration så kan du ju alltid beställa min favoritrestining Allt om Resor från Tidningskungen.

 

 

Spana också in

2 kommentarer

  1. Gud va gott !! Jag har inte hunnit testa dom där än,
    men jag misstänker att både vanilj och jordgubb skulle falla mig i smaken 🙂
    Jag hoppas du har en bra dag trots riktigt tråkväder !!
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *