Barnfri kväll

Ikväll är jag & maken barnfria för första gången på väldigt länge. Vi brukar försöka få till en date själva en gång i månaden annars med barnvakt, men nu har vi ju vart ute och rest en hel del på sistone plus att jag har jobbat mkt helger på slutet så det har helt enkelt inte blivit av…


Men ikväll har vi suttit på vår balkong och pratar och njutit av lugnet och druckit Magner´s cider och nu är vi på väg på fest hos en av våra vänner som fyller år. Har känns både konstigt och ovanligt att vara hemma en hel em och det är så lugnt. Men man behöver det ibland. Brukar ni unna er barnvakt och egen tid på tu man hand? Jag tycker det är jätte viktigt.

Ha en mysig lördag kväll kära ni 🙂

Spana också in

2 kommentarer

  1. Va härligt för er!!! Vi är värdelösa på att fixa barnvakt och få tid på tu man hand. Måste bli bättre på det. Men på måndag väntar iaf lite härlig semester för hela familjen, lovely!!!

  2. Vi är inte jätteduktiga på det ”i vardagen”, delvis på att närmast anhöriga bor 18 mil bort. Men våra två äldsta barn är hos mormor och morfar minst en vecka varje sommar, och ofta fler gånger under året. I sommar har vi t. ex barnvakt i 3 veckor (!) , varav en vecka hemma men då har vi ändå möjlighet för lite AW jag och maken. Det tycker jag är riktigt bra gjort av morföräldrar och farmor med hänsyn till att vi har tre barn, som är lite mer att göra än med bara ett barn.

    Förra året var jag och maken i New York fem dagar och om två veckor reser vi på Sunprime-semester (vuxenhotell á la våt dröm för 3-barnsföräldrar), jihaa.

    Kram och njut kvällen!
    Rosita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *