Vinn en heldag på Gröna Lund för familjen

Sommaren närmar sig med stormsteg och vem vill inte gå på Gröna Lund i sommar? Förra året var vi där tre gånger med Oscar och han älskade det. Nu har EN av er chansen att vinna en heldag på Gröna Lund, priset gäller för 4 personer, 4 entré biljetter och 4 åkband en hel dag (värde 1640 kr).


Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i.

Tävlingen pågår tom  25 maj kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Sofie G

STORT GRATTIS!

‘::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

95 kommentarer

 1. Det här är förmodligen världens BÄSTA tävling och vi skulle förmodligen tjoa högt av glädje både jag och viggo om vi vann ! C är lnte riktigt lika förtjust i att åka karuseller, men det gör inte så mycket för nån ska ju serva oss med popcorn, läsk och vakta eventuella väskor oxå 🙂
  Därför håller vi tummar och tår för tok-tur !!

  Delar på fb – Michaela ambjörnsson

  Kram

 2. Åh jag tävlar inte ofta… men den här vill jag gärna vara med i…
  Tror tjejerna skulle älska att vara på Grönan!!

  Kram och jag delar under Ewa Svedmarker på FB

 3. Åååååååh fantastisk tävling och otrolig vinst.
  Gillar och delar under mitt namn Sofie Pramgren.
  Skulle älska att ge min familj detta. Ett minne.
  Något vi behöver efter några tuffa månader. Skratta och ha skoj. Bara vi. Som en familj.

 4. Men såklart vill jag vara med! Håller tummarna för att komma till stora staden och mysa med familjen!
  Delat och gillat och grejat som Malin Martinsson
  Kramen

 5. Wow, vilken fantastisk tävling – det här vill vi vinna! Barnen ÄLSKAR alla attraktioner på Liseberg och som boende utanför Göteborg så blir man ju lätt lite hemmablind – skulle så gärna vilja visa dem livet utanför Göteborg, och gärna då vår vackra huvudstad med tillhörande nöjen! <3

  Har delat på FB (Carolina Åhsberg)

 6. BLEV FEL I MIN LÄNK SÅ JAG SKICKAR IGEN:

  Delat på fb Carina Henemo.
  Vilket paradis för barnen!! Hoppas jag får överraska familjen med denna drömdag!!

 7. Vilken fantastisk vinst! Vi har bokat Stockholm som sommarsemester i år och vad vore ett besök i vår huvudstad utan en dag på Gröna Lund?! Barnen skulle bli överlyckliga!

  Har delat tävlingen på min FB-sida – Sandra Skoog
  Hoppas nu verkligen att det är min tur! 🙂

  Kram
  Sandra Skoog

 8. ÅÅååååh!! Jag vill så gärna dela den bästa dagen på hela sommaren tillsammans med familjen på Grönan!
  Casper har aldrig varit där och det var över 10år sedan jag var på grönan, likaså för mannen så varför inte göra en allra första grönalundsminne tillsammans med mina grabbar!?
  Casper ÄLSKAR karuseller och skulle prata om detta långt innan upplevelsen och långt efter och minnas allt och prata och bara njuta av att se familjen vara på tivoli ihop -hans allra första-

  Jag delar på facebook (såklart) /Angelica Broman

 9. Jag delar offentligt under Nadja Rutström på facebook.

  Min äldsta son är nog det största Gröna Lund fan som går i ett par skor. Han frågar dagligen hur lång han är och om han får åka allt på Grönan nu. Skulle bli så glad om jag vann detta och kunde ta med honom och två kompisar till han och ha en heldag på Gröna Lund.
  Vi vill vill vill verkligen vinna.

 10. Gillat och delat på FB i namnet Katja E Själander. Hoppas att det är vår tur nu. Våra fyra barn skulle bli väldigt glada att få spendera en el dag på Grönan!

 11. Jag är såå med. Barnen skulle hoppa upp i taket av glädje om bi vann.

  Har tipsat på fb- Emelie Maria Johansson heter jag där 🙂

 12. Vilken vinst! Jag är med och tävlar.

  – delar på FB (Emelie Lundin)

  Hälsningar,
  Emelie

 13. Gillar och delar på facebook:-)

  JAg har två små söner som älskar allt med fordon, piratskepp och fart men jag vill att de själva skall få uppleva lite pirr i magen också 😉 Mormor o morfar bor i Sthlm så det skulle bli en perfekt familjekombo 🙂

 14. Har två små killar 2 och 3,5 som bara sett karuseller på barnprogram och blivit extas. Skulle varit kul att ta flyget ner och visa dem hur det är på riktigt. Delat i Monica Lönneborg Ramnefält

 15. WOOW Vilken tävling!!!:)
  Jag skulle bli skogstokigt lycklig om just jag äntligen hade lite tur så jag fick ta min dotter och barnbarnen på grönalund och åka karuseller och äta karameller oj så roligt vi skulle ha en hel dag!!!!
  Jag har delat tävlingen på fb under Christina Frisberg.
  sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne!!! 🙂

 16. åhh wow vilken tävling den hoppas jag massor på för mina barn tjatar om att åka dit och åka karuseller som vi i familjen älskar men tyvärr inte haft råd så nu hoppas jag massor på att vi har turen på våran sida..

  jag har delat på facebook (veronica hedlund)

  kram och trevlig helg

 17. Åh! Mina barn hade blivit helt överlyckliga, sommarn blir inte som vi tänkt oss pga. dålig ekonomi för tillfället och de tjatar och vi säger att vi inte kan eller har råd. De hade blivit ja galna av lycka.

  Så nu hoppas vi på lite tur.

  Delar på FB; Hanna Cecilia Mattsson

 18. Åh, najs! 🙂

  Jag skulle såå gärna vilja vinna för Nova har ännu inte varit på Gröna Lund. Hela förra sommaren tjatade hon om att få åka dit men vi var inte mogna för det då, så i år har jag tänkt att hon ska få. Men det vore ju kanonkul om hela familjen kunde följa med, håller tummarna stenhårt och delar som Johanna Kenas.

 19. Vilken fantastiskt bra tävling!!!
  Jag gillar att vinna och hatar att förlora.
  Igår förlorade jag min plånbok:-( växlade även in en trisslott för jag hoppades oturen vänt men ingen vinst där.
  Nu hoppas jag att turen är med mig här:-) så vi på Grönan kan gå, och hänga hela dan eller så!

  Delat på FB Sofia Lundmark

 20. Håller tummarna för att jag vinner en heldag på Gröna Lund! Det skulle bli en toppenbra födelsedagspresent till dottern som fyller år i juni!

  Har delat på FB i namnet Helene Lindbäck.

 21. Hej!

  Vilken skoj tävling, skulle vara superpopulärt hos min stora tjej och makens son som är lika gammal! 🙂 har delat på FB som Elin Eklind. 🙂

  Ha en fortsatt härlig torsdag! 🙂

 22. Jag delar på Facebook och hoppas att vi vinner eftersom vi ska till Grönan i sommar!
  /Kristoffer Westin

 23. Hade tänkt ta med E på sitt första Gröna Lund besök i sommar så det här skulle passa utmärkt att vinna. 🙂 Har delat på FB. Kram

 24. Jaa! Vill jättegärna vinna. Maken har lovat mig en designerväska om jag åker nya Eclipse. Kan tilläggas att jag avskyr karuseller… 🙁 Men vinner jag detta ska jag definitivt åka!!

  Kramis

 25. Jag är gärna med! wioo!
  Ungarna skulle ju skrika av lycka! En perfekt dag på grönan vore absolut något för oss, eftersom jag inte får nån riktig semester i sommar.

  Delar såklart på fb: Nina Bergquist

  kramkram

 26. Åh den här vill jag vinna till min lillasyster som ska åka till Stockholm med sina barn till sommaren. Barnen är 7,5 och 5 år och har faktiskt aldrig varit på Grönan!

  Jag har delat på Facebook i namnet Anette Kristoffersson.

  Håller tummarna!

 27. Mina barn skulle bli överlyckliga om vi vann denna tävling :0)
  Jag har delat på facebook i namnet Jenny Bodman.
  Hoppas, hoppas, hoppas

 28. Vilken spännande tävling!
  Vi hoppas såklart att vi vinner! Våra 3 barn vill så gärna åka på grönan i sommar
  Jag har delat på min Facebook i namnet Sofie Levin

 29. Detta skulle vara en stor drömvinst för oss.
  Nu sen vi flyttade från Stockholm så är det ju stor planering som gäller.
  Och vi har kommit på att det skulle vara perfekt att lägga in semester i samband med mammablogg kryssningen, så då ska vi vara minst en vecka i Stockholm.
  Självklart vill vi spendera minst en dag på grönan, William (jag) skulle verkligen älska det! 😉
  Håller tummarna för en heldag med familjen på grönan. 😀

  Länkar så klart.
  http://www.facebook.com/jansson.madelen

  kram.

 30. Delar inlägget på min FB Ing-Marie Thorsell Polichetti.
  Hoppas på att kunna överraska tre av mina döttrar med en helgalen tivolidag.
  Den fjärde är för liten så hon får följa med och titta på 🙂

 31. Wow, vilken toppen tävling! Den här skulle jag verkligen vilja vinna, det skulle bli ett toppen pris, nu när vi inte fick åka med Bloggbussen 2013, som jag höll tummarna för så hårt. Vi skulle verkligen behöva få komma bort min dotter och jag, efter allt jobbigt som hänt inom familjen på sistone. Det vore underbart om vi kunde få den här möjligen och åka i väg hela familjen och bara andas ut, skratta och ha roligt för en dag.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 32. Åh! Det här skulle jag vilja vinna till sonen. Han tycker att vi gör så tråkiga saker att han hittade på en historia om sitt påsklov…
  Delar i namnet Linda Wahlström

 33. Tänk att kunna bjuda familjen på en heldag på Grönan! Å så skoj det skulle vara 🙂
  Delar på FB i namnet Marlene Rindå och hoppas på tur!

 34. Åååå va ja vill vinna den här!!! *Håller tummar o tår*
  Har delat denna på min log iaf o hoppas hoppas hoppas :))

 35. Härlig utlottning! Livet är en berg o dalbana i sig så jag är åksugen. Gillar o delar

 36. Vilken underbar tävling! Vi pratade igår om Grönan. Och våra 4 barn vill så gärna gå. Det pratas och tjatas. Tänk om vi turen kunde ha, och denna vinna.

  Delat på fb. Kattis Iveblad

 37. jag har behandlats tufft i flera månade för bröstcancer med operation o cellgifter o hormoner….råkade att kläcka ur mej att efter detta tuffa år vågar jag allt…o nu kom döttrarna o sa..skicka in här o upp till bevis….huvaligen..jag är en hare vad det gäller allt läbbigt o kittlande o livsfarliga attraktioner..så under tvång delas detta…
  Mamma louice50,diana 19,rebecca15 o gustaf13

 38. Har delat tävlingen på FB: Madelene Elisabeth Jacobsen!
  Vi vill självklart vinna detta underbara pris, vore en perfekt födelsedagspresent till min stora tjej som fyller år inom en månad och snart blir storasyster igen. Hon är värd en heldag med massa skoj!

 39. Åh herregud vilken underbar present att ge lilla Olivia och hennes kusin Smilla. Hade gärna åkt med gubben, men han ska in och göra en stor bukoperation som kommer göra honom sängliggandes i 6 veckor så att få göra något roligt för Olivia så hon inte oroar sig för sin pappa skulle vara grymt. Delar i Johanna Andersson

 40. La ut direkt i loggen (Sarianne Segersten).
  Grönan skulle vara super, länge sen nu då vi flyttat ifrån storstan, i år har barnen växt i lappa varandra så vi kan åka en del karuseller tillsammans, eftersom det skiljer sex år mellan dem så har vi fram tills nu fått dela på oss en i berg o dalbanan och den andra i snigelfartsåken, så ser verkligen fram emot den här sommaren!

 41. Vilken bra tävling:) vore superkul att ta med alla fyra barnen å leka loss! Som ensamstående till 4 så kommer man ju sällan iväg till såna här roliga ställen tillsammans!
  Tävlar under namn: Linda Turesson

 42. Jag är gärna med och tävlar.

  Trots att vi bor i Uppsala, med bara en timme till Stockholm har vi aldrig varit på Grönan med barnen. Vi hoppas på tur i den här tävlingen så vi får anledning att göra premiären snart 🙂

  Jag har delat på facebook (Hanna Fornhem)

  Må gott!

 43. Jag har delat i namn Ingela Zackrisson

  Grönan vore toppen att få besöka med våra egna barn och kontaktbarn. Då inga av dessa har varit på grönan och vi föräldrar tycker verkligen att det är kul att åka karuseller..

 44. Har två söner som verkligen vill vinna! Här ett citat från den äldsta: ”…för mamman är för fattig för att köpa biljetter” : )
  Har delat på Facebook under namnet Maria Arvetun.
  Håller tummarna!!

 45. ohh jag är med och tävlar 🙂

  vi har pratat så länge att åka på en mini semster, men tyvärr kommer vi inte ha råd. så att vinna denna vinst skulle verkligen göra vår lycka denna sommar. dessutom skulle vi kunna bjuda med min syrra + kille som tack för allt dom gör för oss…

  håller mina tummar blåa och hoppas på mega tur 🙂

  delat på fb: Johanna Hellberg

 46. Åhh denna tävling vill jag verkligen vinna…

  Pga av ekonomi och sjukdom som du vet. 🙁
  så finns det inte pengar till det.,
  Och att vinna skulle verkligen betyda mycket.
  För barnen skulle det betyda så mycket , en av döttrarna som bor hos sin mamma
  har ALDRIG gjort någonting och att åka dit med mig och hennes pappa samt hennes
  syster skulle förgylla hela hennes vardag mitt i allt jobbigt som just nu håller på att bryta ner henne. (( usch nu gråter jag också, stackars barn)
  Och det skulle betyda så mycket för oss att kunna ta med barnen på detta.

  Så jag önskar verkligen att vinna. Och håller alla tummar och tår, ja allt som går.

  Delar tävlingen i Sophie Wiking.

  KRAM <3

 47. Blir nojig, visst skulle vinnaren presenteras i det här inlägget? Nu har jag ju troligen inte vunnit men man vet aldrig 🙂 Hoppas kan man ju.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *