Allt om resor inspiration

Här om dagen damp den här inspirerande tidningen ner på hallmattan!


Jag har inte riktigt hunnit läsa den ordentligt, utan längtar till helgen kommer så jag får lite mer tid över och kan lägga mig och läsa den. Senaste veckorna har jag mest läst kurslitteratur och idag har jag mitt sista prov på kursen.

Men för er som ska till Turkiet i sommar är det en stor Turkiet guide. Å kanske funderar någon på Santorini eller Sicilien? Jag har inte besökt någon av öarna men vill någon gång i framtiden.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åhh resa är livet! är så sugen på att resa hela tiden! Skulle väldigt gärna åka till Turiket men för oss har det blivit mycket asien de senaste åren. Har du varit på Filippinerna eller Hongkong? ska dit med min familj och undrar hur pass barnvänligt det är där

  2. Sicilien rekommenderas…så vacker ö…..var där på senhösten…..hyrde bil och åkte omkring. Taormina bodde vi en natt i….så fint.
    Cefalu en mysig liten stad. Underbar mat.
    Kram Titti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *