Höstens barnklädes nyheter hos Åhléns

Idag var jag förbi Åhléns på deras höst Pressvisning. Såklart spanade jag in alla deras fina barnkläder.


Höstens nyheter var mycket fint. Jag gillar ju både färger på barn och även lite mörkare. Både de klarblå och röda kläderna blev en favorit hos mig liksom den söta outfiten uppe till höger och den grå västen med tröjan. Blir redan sugen på en ny höst garderob åt Oscar.


Söta färgglada tjejkläder fanns det såklart oxå mycket av. Hur söt var inte den vita ponchon längst upp då.


Till hösten är det ju även skolstart igen, trots att det känns väldigt långt borta nu när det snart är dax för sommarlov. Då kommer det oxå och nya roliga pennor och block och lite annat inför skolstarten och det är ju även roligt att ha med sig nya saker på resan och pyssla med på flyget eller på tåget kanske.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *