Cykel perfekt 3-årspresent

Jag är så glad att jag fick syn på Jollyrooms rea i helgen. Så nu äntligen har jag beställt en ny cykel åt Oscar. Eller hans första riktiga cykel. I 2-årspresent fick han ju en Balanscykel som var super bra. Men ända sedan vi besökte hans kusin i början av mars och han fick cykla på en ”riktig cykel” så har Oscar pratat om den mycket. Han var även så himla duktig att cykla på den oxå.


Nu vet jag att min lilla älskling kommer att bli super glad för sin nya lilla röda Herocykel ifrån Jollyroom.

Har du några tips på andra bra & smarta 3-årspresenter?

Spana också in

1 kommentar

  1. Cool! 🙂
    Jag tycker att det är lite svårt med presenter till barn under 4 år. Men kritor och papper/målarböcker är ju alltid ett säkert kort, Duplo eller Lego brukar ju också vara poppis. Pryttlar med någon hiskelig seriefigur brukar alltid gå hem (även om föräldrarna inte är lika förtjusta, Här är det Hello Kitty som gäller på ALLT för närvarande..). 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *