Familjemiddag på Pizza Hut

På vägen hem från Dalarna idag stannade vi till i Barkarbys Outlet för lite shopping. Avslutningsvis bestämde vi oss för en mysig söndagsmiddag på Pizza Hut. Det var riktigt länge sen jag var på Pizza Hut, så det var skoj. De hade även barnmeny med pyssel för barn vilket Oscar tyckte var jätte kul.


Jag testade deras nya Pizza Sun med en sallad i mitten som var super god med bl.a. kyckling, mozarella och pesto och en sallad i mitten. Oscar valde spagetti bolognese och glass till efterrätt och maken valde oxå pizza och några små rätter. Gillar du att gå på Pizza Hut? Inom kort kommer jag att ha min första Instagram tävling där 900 spänn på Pizza Hut ligger i potten – håll utkik 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Gud va gott !!
    Efter den här helgen skulle jag ”behövd” något liknande,
    men istället tyglade jag mig själv och valde en sallad till middag !
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *