Underbara Dalarna

Det är alltid lika mysigt att vara ”hemma” i Dalarna och Oscar stor trivs verkligen här uppe. Jag har inte varit ”hem” sen i julas och jag vet egentligen inte varför… Jag har ju jobbat mycket och vi har ju vart ute och rest en hel del oxå… Så det har helt enkelt inte blivit av. . .


Oscar var ju och hälsade på mormor i påskas. Men nu börjar ju bästa tiden på året, så nu blir det nog lite oftare. En riktigt härlig kväll med solsken fick vi – underbara vår.


Det grillades hamburgare när vi kom fram som vi har ätit med en massa goda tillbehör och Oscar har lekt både inne och ute med alla roliga saker som finns här hos mormor. Nu är det dax att sova för imorgon vankas det barndop i kyrkan och det ser vi mycket fram emot.

Vad gör du i helgen? Ha en mysig helg!

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *