Drömmer oss till Spanien med sangria

Ikväll firade vi verkligen in långledigt på riktigt och att jag klarade dagens test på kursen. Vi drömde oss bort till Spanien idag och drack Sangria. Min favorit Don Simon sangria finns nu även på tetra och eftersom vi hade bjudit över Oscars gudmor på middag idag så tyckte vi det passade riktigt bra med sangria, då hon älskar Spanien och reser dit flera gånger varje år. Sangria hör ju verkligen till sommar och sol. Vi käkade även middag på gården med våra grannar Yasmina och Elias. Oscar & Elias lekte och hade skoj på gården medan maken grillade. Gillar du sangria?


Sofie har även hängt i Rålis parklek och lekt med Oscar hela eftermiddagen, vilket han uppskattade mycket. Han har spelat tennis, bandy, klättrat, åkt på sin nya spark cykel och haft en riktigt rolig dag.


Har ni gjort något skoj idag?

Spana också in

2 kommentarer

 1. haha… nej, nu blev det fel !
  Jag trodde du undrade vart i skulle bo i turkiet 🙂
  Till stockholm vet jag inte när vi kan åka än, bara att Viggo vill till Grönan ( förmodligen under semestern )
  Idag ska vi till ”glöskär” ( Ligger vid marstrand ) på släkt träff !
  Gubbarna ska spela golf i morgon så då tänkte jag passa på att ta med Viggo in till göteborg 🙂
  Idag blir det dock jobb – Jag skulle haft semester, men en kille är sjuk så jag fick i sista stund veta att jag måste jobba ändå… Damn !? 😉
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *