Astrid Lindgrens Värld

I sommar vill jag verkligen och hoppas vi kan åka till Astrid Lindgrens Värld i Småland. Vi tänkte ju åka dit förra sommaren, men många rekommenderar ju att barnen är minst 3 år för att ha någon glädje av det. Så i år borde bli bra.

Jag har ju själv bott i Småland och vart där, men det är liksom 13 år sen jag var där…. Så mycket har ju ändrat sen dess och jag har hört så mycket positivt om Astrid Lindgrens Värld också. Jag läste precis att ALV öppnar till helgen. Är det någon som har planer på att åka dit snart? Eller i sommar? Någon som har varit där? Alla tips mottages tacksamt. Men visst passar det väl en 3-åring?

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vi ska dit den 22 maj på klassresa åk 2. Har varit där med barnen förra sommaren och alla tyckte det var skoj tom 9 åringen ;). Den yngstavar 5 år

  2. Vi ska dit med vår 2-åring ibörjan av juni. Vi var där även förra året men då var han ju för liten.. Men jag tycker det är så himla kul själv;) jag tror det passar utmärkt för en 3-åring, fast det är nog olika från barn till barn.. Min 2-åring ser redan fram emot att få krama Pippi och busa med Emil, men vi får väl se vad han säger när vi kommer dit:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *