Viktigt event på Röhnisch

Idag efter min kurs ute på Arlanda skyndade jag mig in till stan för att gå på min vän Terese ”mingelevent”på Röhnisch Brand Store om hennes bok Viktig. Jag var ju med på hennes Bokrelease tidigare i år, så ikväll mötte jag upp min vän Sofie och minglade lite och spanade in Röhnisch snygga sommar kollektion.


De har fått in mycket nytt och fräscht i butiken. Och de har ju inte bara träningskläder, utan riktigt snygga bikinisar och andra kläder oxå.


I slutet av maj ska jag faktiskt ha mitt första egna event på Röhnisch. Så håll utkik på bloggen om ni är sugna att komma. Det kommer förmodligen bli ett frukostevent sista veckan i maj, så håll utkik! 🙂

Spana också in

3 kommentarer

  1. Åhh va spännande !!
    MEN så himla synd att det är så långt till huvudstaden och att jag aldrig har möjlighet att ”komma loss” i veckorna !! 🙁
    Röhnisch butiken skulle jag verkligen vilja besöka för jag behöver uppdatera träningsgarderoben, men det får väl bli nätshopping fram till semestern !
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *