Barnkalas planering

OM drygt 1 månad fyller ju Oscar 3 år och jag har redan börjat funderat på hur jag ska ha hans kalas. Tyvärr vet jag inte riktigt hur jag jobbar i juni ännu, vilket såklart är en nackdel och han fyller ju 3 år på självaste midsommarafton, så då har vi inte tänkt att ha kalaset i alla fall. Möjligtvis helgen före eller efter OM jag är ledig. Jag har precis spanat igenom hans kalas förra året som jag har under rubriken kalasdax. I år har jag tänkt att ha Bilar som kalastema och betsälla ett Bilarkalaspaket ifrån Kalaspinglan.

Är det nån mer än jag som går i barnkalas tankar? Vad har du för planer inför ditt barns nästa kalas? Eller kan du ge mig några bak tips kanske inför det stundande 3-årskalaset?

 

 

 

 

 

 

 

Bild lånad från Kalaspinglan.

Inom kort kommer jag även att tävla ut ett barnkalaspaket här på bloggen, så håll utkik.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *