Sommar känsla :)

Åh jag har fått sommar känsla i hela kroppen i helgen. Vilka härliga dagar det har varit och mycket solsken. Det känns ju nästan som semester när man är ledig, har det härligt ute, springer och leker i solskenet, grillar, äter glass, dricker rose och kan ha det trevligt med vänner utomhus. Summer Feeling – the spring is Here 🙂


Igår hade vi besök igen, med playdates och fika date. Min lakritskladdkaka behövdes ätas upp innan jag själv gör det. Min vän Jenny med familj kom på besök och även Yasmina och hennes son. Så vi satt ute på gården i solskenet hela eftermiddagen och kidsen lekte och hade kul.

När man har ledigt och semester behöver man ju faktiskt inte resa bort, utan det är ju ofta sällskapet som gör det. I helgen blev det ju besök ända från tors-sönd, alltid lika skoj. Oscar stor trivs ju när vi har besök av familj och vänner.

Har du haft en skön helg? Kanske oxå fått sommar känsla? Det ska ju bli kalas väder i veckan – lovely. Är du kanske långledig i veckan?

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *