Dagens våroutfit; Vossatassar

Imorse var det ju riktigt varmt och skönt, redan 12 grader innan 8 när jag lämnade hemmet. Så jag tyckte faktiskt att jackan kunde vara hemma och Oscar kunde ha ”bara” en fleccetröja på sig. Perfekt som jacka nu när det börjar bli varmare ute. Enkel att sätta på och ta av för honom själv oxå.


Ny läcker grön fleccetröja och färgglad matchande mössa ifrån Vossatassar fick det bli. Härliga våren. Hoppas vädret håller i sig. Förra veckan fick Oscar en ny sparkcykel, men här på bilden lånar han sin kompis. Han tycker verkligen det är så kul med sparkcykel.

Har ni inhandlat vår garderoben åt barnen? Och tagit fram vårkläderna?

Spana också in

1 kommentar

 1. Sötisen !!
  Viggo har MASSVIS med kläder i sin garderob så här är det MIN som behöver påfyllning och jag har snöat in på långklänningar och söta ballerina skor !
  Vi ska bo på Okan Tower 12-19 juli.
  Det är inget lyxhotell, men det får ”duga” för en vecka och vi har bara köpt till frukost där. Resten av måltiderna planerar vi att äta ute på stan eller stranden 🙂
  Jag vet inte när vi kommer till stokholm – Snart hoppas jag !!
  Viggo pratar om att han vill till grönan igen och jag är väl inte sen att hålla med, vi hade sååå himla kul där förra året !
  Dessutom hoppas jag ju på att få träffa några ”härliga stockholmstjejer” om vi kan få till det 🙂
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *