Bo på Alfonshotellet i Stockholm

Förra våren och i höstas var vi och bodde på Alfonshotellet som ligger här i Stockholm. Det är något att jag har planerat att vi ska göra i sommar oxå, eftersom Oscar verkligen älskar både Alfons och att bo och leka på Alfonshotellet. Har du planer på att åka på semester till Stockholm kan jag verkligen rekommendera att ta in en helg eller en natt på Alfonshotellet. De ligger bara 10 min med pendeln från Stockholm City. Å vill du lyxa till det lite extra så boka in Alfonssviten, i den har vi faktiskt bott. Super härligt och plats för upp till fyra barn i ett rum och sen ett dubbelrum för föräldrarna.


I sommar (1juli- 4aug)  får du även 20% rabatt på hotell vistelsen. Dessutom kommer jag att tävla ut en natt på Alfonshotellet inom kort, så håll utkik.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Åh jag är faktiskt sugen på en weekend i Sthlm. Det var så längesedan jag var där och jag funderade på en sthlms trip senast imorse 🙂

    Tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *