Bebismyz de luxe med tvillingar

Home Sweet Home så är det väl alltid när man kommer hem från en resa?! Alltid lika skönt att komma hem efter en semester och denna gången var det ju såklart extra mysigt att komma hem när Oscar har saknat sin pappa och jag maken 😉

Fullt ös på agendan idag med lite kalas och bebismyz de luxe.


En av mina vänner fick tvilling prinsessor för ganska precis en månad sen och hennes andra prinsessa har hunnit fylla 2 år, så det blev både lite kalas idag och bebismyz de luxe med två små söta flickor. Gissa hur mysigt det var att få hålla de BÅDA tjejerna samtidigt. Jag har ju nästan glömt hur mysigt det är med bebisar, å jag som älskar bebisar.


Elin à la super morsan hade bakat super god äppelpaj som vi söndags fikade på. Kidzen lekte och hade skoj medan vi morsor, fyra av mina tjejkompisar fikade, snackade resor och alla turades om att få bebis mysa…. Tror vi alla tre avundades Elin en aning 😉


Tripp trapp trull à la Oscar, Alexander och Lisa lekte och hade roligt med alla Lisas roliga saker och käkade glass i stora lass, e det kalas så är det.

När vi kom hem hade maken lagar god välkomstmiddag här hemma. Jag tror vi har varit saknade, så nästa semester får han helt enkelt hänga med oss på 😉

Nu kommer tröttheten krypande efter alldeles för lite sömn… Oscar sover sedan länge och jag somnar snart…Så imorn ska jag försöka hinna utse vinnarna i de två avslutade tävlingarna – så håll till godo kära bloggläsare!

Spana också in

4 kommentarer

  1. Åh sicka sötnosar, jag blir helt tossig när jag ser bebisar och speciellt tvillingar då jag har det själv 🙂
    Vet du om dom enäggs eller tvåäggs?

    Välkomna hem 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *