Dagens semester outfit; me&i

När vi reser iväg på semester tycker jag alltid det är roligt med nya kläder. Jag känner att det är roligt att klä upp sig varje kväll när man går ut på restaurang och äter. Som ni förstår tycker jag det är lika roligt att shoppa kläder åt Oscar. Häromkvällen matchade vi varandra i nya kläder från me&i, som har både barn och damkläder.


Tycker den här turkosa klänningen var riktigt somrigoch härlig och matchade den med denna tools t-shirt som även gick lite i turkost. Som ni vet älskar ju Oscar att snickra och bygga med sin pappa, så en t-shirt med hammare och skruvmejslar etc på blev verkligen snabbt en favorit tröja hos Oscar 😉

Gillar du me&i ´s senaste kollektion?

Spana också in

1 kommentar

  1. Klänningen är super fin !!
    Hur blev det – Har du maxi klänningen i khaki oxå ?
    Den hänger i min garderob här och jag bara väntar på att det ska bli varmt nog så jag kan använda den 🙂
    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *