Strandhäng på beach clubben

Idag har vi hängt på Sunwing Side East Beachs egen beach club nere på stranden.


Hur mysigt som helst, med en liten lekplats med UV-tak på som Oscar älskade att leka i.


Vi har lekt både på lekplatsen, nere på stranden och käkat god lunch! Sen tog vi en promenad tillbaka när han skulle sova. Stranden ligger ca 5-10 min promenad ifrån hotellet beroende på hur snabbt man går. Alldeles lagom promenad och inte alls långt. Men vi har faktiskt varit lata och åkt med beach bussen ner, då man alltid har så mkt saker med sig hela tiden. Det är ju badlakan, leksaker, torra ombyten mm så det tar ju sin lilla plats. Beach bussen går varje halv timme så det är verkligen perfekt! Nu blir det poolhäng resten av dagen.

Spana också in

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *