Dagens semester outfit; Solamigos

Ännu en ny solskyddsdräkt har jag beställt åt Oscar med zebra mönster ifrån Solamigos. Hur cool som helst och verkligen heltäckande så han inte bränner sig i den varma solen. Coolaste killen i Turkiet 😉


Solen blir bara starkare och starkare och varmare och varmare. Ärligt trodde jag faktiskt inte att det skulle vara så här varmt i Turkiet som det är nu. Nu har han många att variera sig med till sommaren oxå. Så himla kul att jag hittade Solamigos sida innan vi reste iväg till Mexico, för de har verkligen häftiga solskyddskläder.


Hur tänker du kring solen och solskyddskläder åt dina barn? Jag är som ni märker väldigt noggrann att skydda Oscar i solen både med solskyddskläder och solskyddskrämer.

Spana också in

3 kommentarer

 1. Alltid solskyddskläder ! Dock har Viggo både lång och kortärmade varianter !
  Och jag antar att vi får köpa en eller ett par nya innan vi åker till turkiet 🙂
  Den senaste jag köpte hade cars motiv och den är favoriten just nu !
  KRAM

 2. Godmorgon !
  Tanken var faktiskt att jag skulle åka till stockholm helgen om 2 v för att gå på en av mina bästa vänners möhippa på lördagen, men tyvärr blev dom planerna inställda !
  Dock hoppas jag på att få till en stockholmshelg ändå inom kort !! Då vore det super kul att ses !!
  Kram

 3. Tack för tipset om nattskräck här har det googlas för fullt. Han blev förkyld igår kanske kan vara det. Hoppas verkligen flygresan går bra när han är förkyld. Det känns som man lättare kan få ont i öronen om man är förkyld. Hoppas det bara sitter i min hjärna! För på måndag är det dags!

  ytterligare en toksnygg soldräkt, jag ska beställa en soldräkt när jag kommer hem från resan.

  ha en fortsatt fin semester!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *