Vinn solskyddskrämer & rouge

Sommaren närmar sig med stormsteg och kanske har du en härlig solsemester inplanerad snart? OM inte annat så behövs solskyddsfaktor säkerligen i Sverige snart ändå. Nu har EN av er kära bloggläsare chansen att vinna ett litet härligt solskyddskit med mina favoriter ifrån Militus Medical. Vinstkitet innehåller La Roche Posay solskydd spf 50 för ansiktet, Avéne solspray spf 50 för kroppen som passar såväl vuxna som barn och ett härligt rouge från Sheer Cover (värde ca 500 kr). Allt detta kan bli ditt enkelt 😉

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela).

* Kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 3 maj kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* MissJoi

STORT GRATTIS!!!

********************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

35 kommentarer

 1. Jag är med och tävlar.
  Delat tävlingen på min FB-sida: Elisabet Andersson
  Behöver detta för min bleka vinterhy!

 2. Det passar ju toppenbra med solskyddskräm nu när äntligen solen börjar titta fram!!
  har delat tävlingen på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  väntar o hoppas!!
  kramen!! 🙂

 3. Jag bränner mig så lätt och behöver hög solskyddsfaltor även i sverige. Var ute i vårsolen idag och den är stark! Såg en nässelfjäril och en humla och gullvivorna blommar här nere i Lund 😀

  Delat på facebook – Britta Högström

  Önskar alla en riktigt ljuvlig vår!

 4. Vilken bra vinst :-)! Jag är gärna med och tävlar. Har delat på Facebook (Anette Kristoffersson).

  Kram

 5. Jag är med, men har ej Facebook så jag lämnar istället en motivering till varför jag borde vinna.

  Och jag borde vinna då jag har haft det väldigt tufft den senaste tiden, utan pengar och med tragiska händelser omkring mig. Men nu fortsätter jag att kämpa mig till en bra framtid. Och om jag kan det, så kan ni andra det också. Tro på er själv! 🙂

 6. Hej hej!

  Skulle så gärna vinna detta fina kit trots att ingen resa är bokad än. Men det kommer bli en resa snart och tills dess har jag ju då redan skyddet fixat till hela familjen! Med bra solskydd i min ägo kan jag drömma mig bort till varmare breddgrader redan nu. Är himla nyfiken på pudret också!

  Har delat som Eva Gustavsson (https://www.facebook.com/Sangfagel/posts/10151390983026048)

  Ha en bra vecka

 7. Jag och min känsliga hud gillar verkligen denna tävling och har delat inlägget på min facebook-sida i mitt namn: Maria Carlweitz

 8. Vilken toppen vinst nu när värmen börjar komma! Jag är absolut med och tävlar och har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 9. Har delat på fb under samma namn som ovan! Verkligen dags att börja smörja nu! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *