Prat PR’s pressdag

Denna vecka har varit en riktig härlig pressvecka med många härliga visningar. Men bäst var nog ändå Prat PR’s pressdag. De hade många spännande nyheter att visa upp.


Pressdagar är riktigt roliga och ofta bjuds det på mycket gott och man träffar många trevliga människor och intressanta företag och minglar.


Eftersom jag älskar barnmode och barnkläder så är det så himla intressant vad som finns för de små liven, samtidigt som jag spanar in en massa intressant för mig också. One Piece visade upp många snygga av deras One Piece och den här snygga på bilden ovan skulle jag så gärna vilja ha till Oscar. Å de hade dessutom grymt coola One Piece även åt vuxna.

Crocs hade ju även väldigt många fina och lätta skor. De väger verkligen nästan ingenting och har blivit väldigt populära.


Det var även fler skomärken på plats bl.a. mina favorit skomärke Merell som bl.a. är kända för sina barfota skor men jag har både snygga stövlar och ballerina skor ifrån dem. Spana in deras söta barfota skor för barn. Hur söta som helst.

Man fick även möjlighet att designa sin egen T-shirt med HP Envy, vilket jag såklart gjorde åt Oscar med ett flygplan på. Jag skrev ut trycket ifrån en HP Envy skrivare. Ni kan ju bara gissa hur glad han blev för den. Känns lite coolt att ha designat min första egna T-shirt, By Liniz 😉

Har du designat något egna plagg åt dina barn?

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *