Lakritsfestivalen 5 år

Idag var jag inbjuden på Lakritsfestivalens pressträff i annexet vid Globen. Så jag skyndade från ett möte på Arlanda för att hinna med det. Man vill ju inte missa en lakritsprovning och presentation av lakrits när man älskar lakrits, eller hur? Gillar du lakrits?


Något helt nytt för mig var lakritsöl och jag som inte ens gillar öl, gillade faktiskt lakritsölen. Annars fanns det lakrits i alla former tårtor, muffins, goda praliner med lakrits, och lakrits marmelad som smakade gudomligt med ost och en lakrits fontän.


Lakritsfestivalen firar 5 år i år och håller alltså till i annexet vid Globen i Stockholm i helgen. Så är du en lakritsälskare kan jag starkt rekommendera ett besök dit. Det var både gott, trevligt och inspirerande. Vad mer behöver man för en trevlig helg. Å massa roliga happenings händer under helgen även för barn.


Både jag, Diana & Jessica var alla fredags trötta, så vi passade på att varva ner några minuter hos Sparadiset i en mysig miljö som tillfälligt hade flyttat till Annexet och erbjuder lakritsmassage i helgen.


Känner att en helkväll på Sparadiset vore nåt för mig eller en tjejkväll inom en snar framtid.

Spana också in

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *