Polhem PR’s Pressvisning

Gårdagens Pressvisning hos polhem visade inte bara upp Lundmyr utan de har hur många märken som helst som de visar vilket alltid är skoj. Jag, Diana & Jenny var där väldigt länge, då det var så otroligt mkt att kolla på.


De bjöds ju på en fantastiskt lunch med riktigt goda efterrätter och sen fick vi alla tre nöjet att bli fina i håret av grymma frisörer som satte i trevliga saker i från Glitter. De har ju ett enormt av roligheter att ha i håret.


En av värdinnorna Karin bar upp nya snygga kläder från Valerie.


Sen spanade jag såklart in massa snygga träningskläder från bland annat Pierre Robert och Casall. Träningskläder kan man ju verkligen inte få för mkt av. ACO och Cliniderm visade upp några nyheter och ett par solskyddsprodukter hängde med hem inför kommande solsemester!

Spana också in

1 kommentar

  1. som sagt – sååå himla kul !
    Jag är riktigt avis !!
    Här hemma har det varit allt annat än glamour idag med en krasslig och klängig Viggo som sällskap, men man får ju ge honom ett plus för att han gav mig en rejäl omgång med plankan när han envisades med att placera sin 18 kg tunga kropp liggandes ovanpå min rygg medan jag fick köpa för att inte rasa ihop i en hög på golvet !?
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *