Vinn en halvårsförbrukning av Oral-B Pro Expert

Tandkräm behöver man ju alltid när man är ute och reser oavsett vart man reser. Nu har EN av er chansen att vinna en halvårsförbrukning av Oral-B Pro Expert tandkräm. Det låter väl bra? Ett måste är ju att ha en bra tandkräm och det finns alltid med i min resväska, crewväska, handväska – what ever när jag är ute och reser!

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela).

* Kommentera i vilket namn du delar tävlingen i och att du är med och tävlar.

Tävlingen pågår tom 25 april kl 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* 2barnsmorsan

STORT GRATTIS!!!

***************************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Spana också in

20 kommentarer

 1. Woho, fin tävling igen! Är så sur på mig själv för att jag missade att vara med i Ludde-tävlingen.

  Oral-B tandkrämen är supergod så självklart delar jag för att ha en chans att vinna.

  Ha det fint!
  Kram Anna
  (FB Anna Vland)

 2. Jag är super gärna med och tävlar, har nämligen nyligen testat på denna nya tandkräm via Buzzador och är super nöjd med resultatet. Vore därför super kul att vinna en halvårsförbrukning!

  Delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *