Vichy´s Pressvisning

Igår var jag en på pressvisning av vårens nyheter från Vichy tillsammans med Diana.


Skönhetsvård känns otroligt viktigt tycker jag och nästan ännu viktigare sen jag blev Mamma då jag tycker jag åldras mer och mer för varje år. Det måste vara stressen och sömnbristen? Eller vad tror ni? Hur eller hur så har ju Vichy många riktigt bra produkter. Å ni som läser min blogg vet ju redan sen innan att jag verkligen gillar deras produkter. De visade upp fler av sina nyheter och vi fick även testa dem.


Främst använder jag ju deras solskydd som ni vet och det är riktigt bra. De har ju även solskyddsprodukter åt barn som jag har använt åt Oscar. De är dessutom helt utan färgämnen och parfym. Jag gillar när solskyddskräm för barn är i sprayform, det känns så otroligt mycket lättare att spraya på dem den.

Vi fick även testa med en liten grej vilken hudtyp vi tillhörde och jag trodde faktiskt jag tillhörde hudtyp 3, men var faktiskt mitt hudtyp 2 och 3, med andra ord ska jag vara riktigt försiktig med min hud, trots att jag vistas i solen ganska mycket.

 

Å vem vet kanske kommer det en tävling i samarbete med Vichy snart, så håll utkik. Mammalyx produkter är ju aldrig fel, eller hur?

Spana också in

3 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *