Holiday is where the Heart is

Jag har precis vart förbi Ving butiken i stan och bokat en ny resa till våren – tjoho 🙂


Jag bloggar om i veckan vart vi ska för er som är nyfikna och vill hänga med på resan!

Vart går din nästa resa?

Spana också in

2 kommentarer

  1. men åh va härligt !! Nu blev jag ju nyfiken på VART det bär iväg och när ?
    Alanya i juli ska bjuda på trevligt sällskap har jag hört 😉
    Kram

  2. Är du sponsrad av ving? Du gör mycke reklam åt dom och verkar oftast resa med dom.. 🙂 tjänar man bra som flygvärdinna? Jag menar ni är ju aldrig hemma! Och en resa är ju inte direkt billig, inte en hotellövernattning heller för den delen..plus att jag undrar Om är son vet var hans fasta punkt är enda ggr ni verkar vara hemma är när han är sjuk, fattar inte hur ni alltid orkar vara på vift/resa/events..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *